Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

Last modified 9 years ago

#972 closed defect (worksforme)

Can't mux aac in mp4 container

Reported by: Artem A Klevtsov Owned by:
Priority: normal Component: ffmpeg
Version: git-master Keywords: aac mov
Cc: Blocked By:
Blocking: Reproduced by developer: no
Analyzed by developer: no

Description

I use Arch Linux x86_64 and ffmpeg 20120127-1. Since last update I can't create mp4 with aac audio track. With 20111211-1 all works fine.

More info you can get in this forum thread - https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=133414

Change History (4)

comment:1 by llogan, 9 years ago

Resolution: needs_more_info
Status: newclosed

Please provide all relevant information including your ffmpeg command and the complete, uncut console output on this bug tracker.

Your forum post shows that you are using N-36713-gbc11580, yet in this bug report you claim you are using ffmpeg 20120127-1 which is N-37208-g01fcbdf. Your command works for me using both current Arch ffmpeg package and ffmpeg-git from AUR using similar input.

Distro ffmpeg packages are generally not supported here although Arch does a good job at keep up. Please test with ffmpeg from current git head if possible. You do not need to install. Simply get the source, use a plain ./configure, make, and run the resulting binary.

comment:2 by Artem A Klevtsov, 9 years ago

It's very strange, but now it works. I'm not understand about why described errors appeared.

Last edited 9 years ago by Artem A Klevtsov (previous) (diff)

comment:3 by llogan, 9 years ago

Resolution: needs_more_infoworksforme

comment:4 by Carl Eugen Hoyos, 9 years ago

Keywords: mov added; mp4 removed
Note: See TracTickets for help on using tickets.