Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#8745 closed defect (duplicate)

When I play a HDR10+ video, it display wrong color.

Reported by: MultiMedia Owned by:
Priority: normal Component: undetermined
Version: unspecified Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking: Reproduced by developer: no
Analyzed by developer: no

Description

Summary of the bug:

When I play a HDR10+ video, it display wrong color.
In the video, first should be red color,but it display yellow.
You can use vlc to play the video by compare.

How to reproduce:

% ffplay video
ffmpeg version:
ffmpeg version N-98245-g0b3bd001ac Copyright (c) 2000-2020 the FFmpeg developers
built with gcc 7 (Ubuntu 7.5.0-3ubuntu1~18.04)
configuration: 
libavutil      56. 55.100 / 56. 55.100
libavcodec     58. 92.100 / 58. 92.100
libavformat    58. 46.101 / 58. 46.101
libavdevice    58. 11.100 / 58. 11.100
libavfilter     7. 86.100 /  7. 86.100
libswscale      5.  8.100 /  5.  8.100
libswresample   3.  8.100 /  3.  8.100

Patches should be submitted to the ffmpeg-devel mailing list and not this bug tracker.

Attachments (1)

1591005900275.mp4 (487.5 KB ) - added by MultiMedia 2 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

by MultiMedia, 2 years ago

Attachment: 1591005900275.mp4 added

comment:1 by Carl Eugen Hoyos, 2 years ago

Keywords: HDR10+ removed
Priority: importantnormal
Resolution: duplicate
Status: newclosed
Version: git-masterunspecified

See #7624.

Note: See TracTickets for help on using tickets.