Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

#147 closed defect (fixed)

Broken sound in mms or mmsh streams

Reported by: alexandru_mg3 Owned by:
Priority: normal Component: undetermined
Version: 0.7-rc1 Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking: Reproduced by developer: no
Analyzed by developer: no

Description

Command:

ffplay mmsh://wms.3BA6.edgecastcdn.net/203BA6/BBC1?e=1302958438&h=0ff606e0b22a2bef6e66fcfc5765e42f&startTime=1302958428&userId=13057&portalId=5&portal=5&channelId=2627&ppvId=19838&mark=5506&source=box&tvRandom=16406018&epgType=live

The sound is "broken".

Everything was Ok in the previous version 0.6x.

Change History (4)

comment:1 follow-up: Changed 5 years ago by cehoyos

  • Status changed from new to open

This was probably fixed in f08d171caa6a8eab00c1b0ac87bb3a79d98727e5.
Please provide complete, uncut output of ffmpeg for all issues!

comment:2 in reply to: ↑ 1 ; follow-up: Changed 5 years ago by alexandru_mg3

Replying to cehoyos:

This was probably fixed in f08d171caa6a8eab00c1b0ac87bb3a79d98727e5.
Please provide complete, uncut output of ffmpeg for all issues!

Please run
ffplay mmsh://wms.3BA6.edgecastcdn.net/203BA6/BBC1?e=1302958438&h=0ff606e0b22a2bef6e66fcfc5765e42f&startTime=1302958428&userId=13057&portalId=5&portal=5&channelId=2627&ppvId=19838&mark=5506&source=box&tvRandom=16406018&epgType=live

The audio is horrible. Please confirm that you can reproduce the bug by running the command.

What source version I need to download to check if is fixed.

Please also indicate me what ffplay command parameters I need to run to supply for you the log file that you need? Thanks.

comment:3 in reply to: ↑ 2 Changed 5 years ago by alexandru_mg3

Replying to alexandru_mg3:

Replying to cehoyos:

This was probably fixed in f08d171caa6a8eab00c1b0ac87bb3a79d98727e5.
Please provide complete, uncut output of ffmpeg for all issues!

Please run
ffplay mmsh://wms.3BA6.edgecastcdn.net/203BA6/BBC1?e=1302958438&h=0ff606e0b22a2bef6e66fcfc5765e42f&startTime=1302958428&userId=13057&portalId=5&portal=5&channelId=2627&ppvId=19838&mark=5506&source=box&tvRandom=16406018&epgType=live

The audio is horrible. Please confirm that you can reproduce the bug by running the command.

What source version I need to download to check if is fixed.

Please also indicate me what ffplay command parameters I need to run to supply for you the log file that you need? Thanks.

I applied the .diff for wmadec.c as indicated in f08d171caa6a8eab00c1b0ac87bb3a79d98727e5 and I have recompiled the avcodec.dll and the sound is good now.
Please close this ITEM. Thanks a lot for your feedback.

comment:4 Changed 5 years ago by compn

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from open to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.