Opened 5 years ago

Closed 4 years ago

Last modified 3 years ago

#1429 closed defect (needs_more_info)

ffmpeg 0.11.1 and git configure wrong

Reported by: StreamThreader Owned by:
Priority: normal Component: ffmpeg
Version: 0.11 Keywords:
Cc: Blocked By:
Blocking: Reproduced by developer: no
Analyzed by developer: no

Description

./config.h:156:13:null character(s) ignored
./config.h:2:0: ошибка: unterminated #ifndef
---
in config.h under line 122 i see next:
#define HAVE@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
--
log file attached. If need more information question about it.

Attachments (2)

config.log (170.7 KB) - added by StreamThreader 5 years ago.
config log
packages (32.9 KB) - added by StreamThreader 5 years ago.
List of all my packages in system

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

Changed 5 years ago by StreamThreader

config log

Changed 5 years ago by StreamThreader

List of all my packages in system

comment:1 Changed 4 years ago by cehoyos

Is this reproducible with current git head?

comment:2 Changed 4 years ago by StreamThreader

Yes! (git 2012 06 18) have a same error.
Maybe problem in some codec?
I compile new codec and after this hapends.

Version 0, edited 4 years ago by StreamThreader (next)

comment:3 Changed 4 years ago by michael

which shell is configure using ?
you have enough diskspace and there are no hardware problems ?

comment:4 Changed 4 years ago by cehoyos

  • Keywords configure config.h line 122 @ removed
  • Resolution set to needs_more_info
  • Status changed from new to closed

Please reopen if you can add more information.

comment:5 Changed 3 years ago by Lediff

I reproduced the problem at Slackware64 13.37 - probably some issue with compiler or libraries versions, but on Slackware 14.0 it configures normally.

Note: See TracTickets for help on using tickets.